Thursday, March 19, 2009

Malaysian Football WunderKid anyone??




Name: Wan Kuzain Wan Kamal
Date of Birth: 14 September 1998
Place of Birth: United States of America (Malaysian Parents)

Football (soccer) wonder kid. Possesses great skills, passing, and speed. Loves the game. Looking to have a future in the game. Plays in the United States. Is feared by all he plays. Well known football (soccer) star in the Midwest of the United States.

SOURCE: footy247.co.uk and YouTube


p/s: lets hope that his parents will make him play for Malaysia!FAM, keep your hands out of this!Best of luck to you little wan!!

8 comments:

asyraf said...

mmg hebat...
caya la bdk m'sia..
bdk tue ada speed la..huhu

yg penting..
no jersi sama ngan ak..
hahaha

aisamuddinMH said...

haha
aq takut, bdk ni xmain utk malaysia je..
kt US, klu ko lahir kat sana, ko dpt kerakyatan sana.

BangsaMalaysia said...

tak la bro, kalau die dapat kerakyatan sane pun, parents die leh tolak n amik kerakyatan malaysia, bro..

harap2 die main utk malaysia, amin..

aisamuddinMH said...
This comment has been removed by the author.
aisamuddinMH said...

owh, begitu..
harapannya begitulah
cuma perjalanan dia masih jauh
sama-sama doakan kejayaan dia..

bro BangsaMalaysia, debat BPN vs BNM pe citer??

GAP KEMBALI said...

skill hebat, gerak badan macam kombinasi azman adnan dan akmal rizal.

rembatan tak kencang namun boleh mendatangkan gol, macam fandi ahmad.

namun aku letih bila pengurusan bola banyak politiking.

sayang bakat ni tidak dihidu.

teringat kelibat mehmet durokovic.cukup rajin

aisamuddinMH said...

xperlu balik main kat liga malaysia
dgn taraf liga kita skrg, dua xkn boleh develop.biarlah dia main kt luar sana.

p/s:terkejut tgk adik ni buat skill "roulette" zidane dan "dummy flick" ronaldinho

aisamuddinMH said...

silap ejaan dan tambahan, dgn taraf liga kita skrg dan ketidakprofessionalan pengurusan, ssh dia nk develop.